Selecteer een pagina

Uitbouwen en restylen van de begane grond 

Een huis verbouwen en daarbij – naast de aannemer – ook gelijk een interieurarchitect in de arm nemen. Veel mensen dromen ervan. Aan de Mauritsstraat in Utrecht bleef het daar niet bij. In een woning uit 1900 realiseerde BBKoedam in nauwe samenwerking met interieurarchitect Paul Noordijk een prachtige uitbouw, waarbij de gehele benedenverdieping gerestyled werd. 

De opdrachtgever, een gezin met tieners, verlangde naar meer ruimte op de benedenverdieping. Ook bestond de wens om een toilet op de eerste verdieping te realiseren. BBKoedam ging aan de slag. Met een hecht team van vakmensen werden het loodgieterswerk en de elektra aangepakt, evenals de vloeren en het schilderwerk.

Daarbij werd vlot geschakeld met de interieurarchitect om het project tot in de puntjes uit te voeren. In twee maanden tijd werd een prachtige uitbouw gerealiseerd. Door de grote raampartijen is een heerlijk ruime leefkeuken ontstaan. Het geheel heeft een sfeervolle en moderne uitstraling gekregen. 

De stad Utrecht telt veel woningen uit de jaren 1900 tot 1930. Deze karakteristieke woningen mogen wij regelmatig onder handen nemen voor een volledige renovatie, een aanbouw of uitbouw. Ook zetten we ons in voor het verduurzamen van deze woningen. Denk u na over een verbouwing van uw woning, een aanbouw, uitbouw of een volledige renovatie? Zoekt u een aannemer in de regio Utrecht? Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Fotografie: Miranda Koopmans, Capaz

Ontwerp: Paul Noordijk

Benieuwd naar de mogelijkheden?